Nordic Park Hill: PH212

Beskrivelse

Nå til redusert pris - THB 3,5 millioner!

Lekker leilighet til salgs i andre etasje på Nordic Park Hill, i det populære området Pratamnak Hill mellom Pattaya og Jomtien. Leiligheten er på totalt 89 kvadratmeter hvor 17 av disse er terrasse med elektrisk markise som ligger vendt mot det store svømmebassenget. Enheten har en god planløsning med sine 2 soverom og 1 bad. Det er gode utleie-muligheter med høye priser på denne leiligheten, spesielt i høysesongen november til april. Leiligheten selges fullt møblert som vist på bildene.

Leiligheten selges på company-freehold til THB 3,5 millioner som gir en meget gunstig kvadratmeterpris på THB 39K. Omkostninger rundt salget splittes 50/50 av kjøper/selger. Felleskostnader på leiligheten er på ca THB 4,000,- per mnd.

Nordic Park Hill er et 6-etasjer unikt anlegg omkranset av et stort fellesområde med tropisk hage og et stort svømmebasseng som ble oppført i 2008. Anlegget har parkering under tak, heis, 24 timers security, resepsjon, gratis trådløst internett med mere. Anlegget har en god økonomi med et godt fungerende styre.

Kontaktperson er Lasse Kåsa
Tlf: +66822555725
Mail: lasse@jomtien.no

Detaljer

Størrelse: 89 sq.m.
Soverom: 2
Bad: 1
Utsikt: Utsikt mot svømmebasseng

Pris: 3,750,000 THB

Fasiliteter

Lag reservasjon

  • *
  • *
  • *
  • *