Nordic Terrace: NT603

Beskrivelse

Penthouse leilighet med praktfull sjøutsikt i Nordic Terrace til salgs for THB 10,9 millioner. Selges på company-freehold til en kvadratmeterpris på ca THB 44,000,- som er meget gunstig for en penthouse i dette området. 

Dette er en helt unik leilighet i det populære området Pratamnak Soi 4 mellom Jomtien og Pattaya. Leiligheten med 3 soverom og 2 bad er på totalt 247 kvadrat, hvor hele 121 kvadrat er terrasse. Denne strekker seg rundt nesten hele leiligheten så man har sol hele dagen, "a house in the sky." 

Leiligheten er nettopp renovert med utvidelse av terrassedører mot sjøen, samt installasjon av egen dør fra master soverom til terrasse. I tillegg er alt av dører/vinduer skiftet til UPVC av høy kvalitet. Leiligheten er også nymalt utvendig med nye utelamper, samt nymalt innvendig med installasjon av LED lys i alle rom. Mot sjøen har det blitt trimmet mer på trær så sjøutsikten er blitt mye bedre.

Nordic Terrace var det første praktbygget som Nordic Group oppførte og som ble oppført/registrert i 2007. Det driftes idag av CFS Siam som også har egen resepsjon i anlegget. 

* Heis
* Svømmebasseng
* Resepsjon
* Gode utleie-muligheter
* Tropisk hage
* 24 timers sikkerhetsvakt 
* Gartnere
* Vaktmester
* Rengjørings-personell 
* Parkering under tak
* Internett tilgang 

Kontaktperson - Lasse Kåsa
Mail - lasse@jomtien.no 
Tlf - +66822555725

Detaljer

Størrelse: 247 sq.m.
Soverom: 3
Bad: 2
Utsikt: Sjøutsikt

Pris: 10,900,000 THB

Fasiliteter

Lag reservasjon

  • *
  • *
  • *
  • *